Centre Picasso – Horta de Sant Joan

Avís Legal

1. Dades identificatives
En compliment del deure d’informació recollit a l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, a continuació es reflecteixen les següents dades:

2. Propietat intel·lectual i industrial
El disseny del lloc web i els seus codis font, així com els logos, marques i altres signes distintius que hi apareixen, pertanyen a Centre Picasso i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.

3. Responsabilitat dels continguts
Centre Picasso no es fa responsable de la veracitat, exactitud, adequació o actualitat de la informació subministrada a través del lloc web.

4. Enllaços
Al lloc web es poden trobar enllaços a altres pàgines web gestionades per tercers. Centre Picasso no es fa responsable del contingut d’aquestes pàgines web, ni es col·loca en posició de garant ni de part oferent dels serveis o productes que es puguin oferir a través d’elles.

5. Legislació i jurisdicció
Les relacions entre Centre Picasso i els usuaris del lloc web es regiran per la normativa espanyola vigent i qualsevol controvèrsia se sotmetrà a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals de la ciutat de Tarragona.

6. Política de cookies
Centre Picasso utilitza cookies per millorar l’experiència de navegació dels usuaris. Podeu obtenir més informació sobre la nostra Política de galetes fent clic a l’enllaç següent: Política de galetes

7. Política de privacitat
Centre Picasso es compromet a protegir la privacitat dels usuaris del lloc web. Podeu obtenir més informació sobre la nostra Política de privadesa fent clic a l’enllaç següent: Política de privadesa

8. Condicions generals de contractació
En cas que l’usuari desitgi contractar algun dels serveis oferts al lloc web, haurà d’acceptar les corresponents Condicions generals de contractació.

9. Modificacions
Centre Picasso es reserva el dret de modificar, sense previ avís, els presents Avís Legal.

10. Contacte
Per a qualsevol dubte o aclariment, els usuaris poden contactar amb Centre Picasso a través de les dades de contacte indicades a l’apartat 1.

Data d’actualització: 9 de març de 2024

TOP